Akik támogatásra várnak

Ortopédiai Intézet

Dr. Szőke György a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinika, Gyermekortopédia osztályvezető főorvosa kéréssel fordult az S.O.S. Szolgálat Alapítvány kuratóriumához, hogy gyűjtést szervezzen műszerek, speciális ortopédiai eszközök, az OEP által nem, vagy csak részben támogatott gyógykészítmények beszerzésének anyagi fedezetére.

Ostim csontpótló

Dr. Hargitai Ernő, a Baleseti Központ Gyermektraumatológia (Bp. Fiumei út) osztályvezető főorvosa, az OEP által nem, vagy csak részben támogatott OSTIM 35 csontpótlószer vásárlásához kért anyagi segítséget. Az OSTIM 35 ára 11900 Ft./ml. A beteg gyermekek kezeléséhez átlag 15 ml. (150-200000 Ft.)OSTIM-ra van szükség, amely komoly gondot jelent a szülőknek. A kezelés elmaradása súlyos károsodáshoz, illetve végtagvesztéshez vezet. A felkérésben szereplő gyermekek állandóan cserélődnek, ezért a gyűjtés folyamatos!

Természetbeni adományok

A Balatonboglári és Balatonlellei Családsegítő Alapszolgálati Központ, a II. Rákóczi Ferenc Bentlakásos Nevelőközpont és Iskola, és a Mosdósi Szívkorház II. számú Krónikus Belgyógyászati Osztály felkérésére természetbeni adományokat gyűjtünk.

Fonyódi Mentőállomás

A Fonyódi Mentőállomás az S.O.S. alapítvánnyal kötött megállapodásunkra hivatkozva kereste meg alapítványunkat, hogy életmentő műszerek és berendezések finanszírozására gyűjtsünk támogatást.

Kovács Dominik László

Kovács Dominik László másfél éves kisfiú részére otthoni lélegeztető gép használatához keresünk támogatókat. Dominik a Heim Pál Gyermekkórház intenzÍv osztályán feküdt SMA betegséggel. A kijevi klinika vállalta gyógykezelését amennyiben lekerűl a lélegeztető gépről. Dominik naponta 20-40 percet tudja nélkülözni a gépet. Sokat segít a gyermek állapotán, ha otthonában lehet szülei mellett. Az otthoni lélegeztető gép bérleti díja havi 176000ft, ezért a szülők alapítványok segítségét kérik.Tovább >>>

Támogatásra várnak

Kovács Dominik László - lélegeztető gép bérlés

Kovács Dominik László

Fonyódi Mentőállomás - életmentő műszerek és berendezések finanszírozására

Ortopédiai Klinika

Baleseti Központ Gyermektraumatológia - Ostim csontpótlószer - A kezelés elmaradása súlyos károsodáshoz, illetve végtagvesztéshez vezet. A felkérésben szereplő gyermekek állandóan cserélődnek, ezért a gyűjtés folyamatos!

Baleseti Központ Gyermektraumatológia

Természetbeni adományok

A Balatonboglári és Balatonlellei Családsegítő Alapszolgálati Központ, a II. Rákóczi Ferenc Bentlakásos Nevelőközpont és Iskola, és a Mosdósi Szívkórház II. számú Krónikus Belgyógyászati Osztály felkérésére természetbeni adományokat gyűjtünk.

Aktuális