Szatmári Martin

Martin, súlyos betegsége következtében csak tolókocsival képes közlekedni. A fiatalembert, a ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium /Cegléd, Rákóczi út 46./,a 2008/2009-es tanévre magántanulóként felvette. Az iskolába szállítása és az épületen belüli közlekedése nem megoldható, ezért lett magántanuló. Az iskola tanárai vállalták Martin otthoni tanítását, de a törvény szerinti órakeret erre nem elegendő, ezt csak munkaidejükön túl tehetik meg. Természetesen nem várható el az ellenszolgáltatás nélküli munka. Ezért ajánlottunk fel a tanév idejére havi 30000-Ft támogatást. Tovább >>>

Nagy Zsoltika

Zsolti súlyos testi fogyatékkal, siralmas szociális körülmények között él a nagymamájával. Tavaly az S.O.S. Szolgálat Alapítványtól kaptak többször segítséget. 2008 májusában kértek újabb gyorssegélyt. Tovább >>>

Villás Bence megsegítése

Villás Bence a támogatóink önzetlen segítségével jutott 15 ml. OSTIM 35 csontpótló szerhez, melynek értéke 172.800 FT. Bencének és szüleinek viszont felbecsülhetetlen értékű ez a segítség.

Hargitai Ernő osztályvezető főorvos úr köszönő email-je:

Támogatásra várnak

Kovács Dominik László - lélegeztető gép bérlés

Kovács Dominik László

Fonyódi Mentőállomás - életmentő műszerek és berendezések finanszírozására

Ortopédiai Klinika

Baleseti Központ Gyermektraumatológia - Ostim csontpótlószer - A kezelés elmaradása súlyos károsodáshoz, illetve végtagvesztéshez vezet. A felkérésben szereplő gyermekek állandóan cserélődnek, ezért a gyűjtés folyamatos!

Baleseti Központ Gyermektraumatológia

Természetbeni adományok

A Balatonboglári és Balatonlellei Családsegítő Alapszolgálati Központ, a II. Rákóczi Ferenc Bentlakásos Nevelőközpont és Iskola, és a Mosdósi Szívkórház II. számú Krónikus Belgyógyászati Osztály felkérésére természetbeni adományokat gyűjtünk.

Aktuális